.ЗАШКІВ-2007
|
|
GreY | Дата: Субота, 23.06.2007, 23:46 | Повідомлення # 1 |
Група: Видалені
| фото та стаття coming soon... А зараз просто ділимось враженнями!
|
|
| |
Nazgul | Дата: Субота, 23.06.2007, 23:46 | Повідомлення # 2 |
 Випадковий СЕНС
Група: Фан.Клуб
Статус: Offline
| Був вчора в Зашкові - музика просто рвала на шматки! Також був ще на "Зашкові 2006" де з ними лабали біля ватри...
|
|
| |
Ma4o | Дата: Середа, 27.06.2007, 00:28 | Повідомлення # 3 |
 Випадковий СЕНС
| Був в Зашкові. Нормально відірвався, покупався, засвітив свою жопу на половині Львівських каналів . Зустрів сонце, набув багато спогадів. Нежалію про поїздку.
Життя як пєса у театрі:важливо не те,скільки вона триває,а те - наскільки гарно зіграна.
|
|
| |
Zemleni4ka | Дата: Четвер, 05.07.2007, 17:22 | Повідомлення # 4 |
| Хі . Зашків рулить. Прикольно було.Десенси навіть краще виступили за Чубая . І в цілому прикольно було (особливо спати вночі під клейонкою)
|
|
| |
GreY | Дата: Четвер, 05.07.2007, 17:40 | Повідомлення # 5 |
| Quote (Zemleni4ka) під клейонкою Мені повезло більше я спав над клійонкою. А також в олімпійці Пашки, футболці Калини, в палатці Артема.
|
|
| |
AG | Дата: П`ятниця, 06.07.2007, 02:09 | Повідомлення # 6 |
| FOR Nazgul: .ну то поїдь ще на ПІДКАМІНЬ-2007.. це ж здається, навіть, у Твому районі.. De?CEHC там таки гратимуть цього року FOR Ma4o: Quote (Ma4o) засвітив свою жопу на половині Львівських каналів .та Ти взагалі перші дві композиції дивився на сцені, як новий учасник команди.. відмінно зіграв на гітарі і показав небуденне шоу.. світився не лише на теле-каналах, а й на величезному моніторі ліворуч від сцени.. натомість, тепер Тобі не звикати до великої сцени - можеш сміливо іти в великий шоу-бізнес.. лише окуляри не забуть і творче псевдо, MASTER FUCKER FOR Zemleni4ka: Quote (Zemleni4ka) спати вночі під клейонкою .треба було до нас в намет постукати.. якщо б змогла заснути, то точно не під клейонкою FOR GreY: Quote (GreY) в олімпійці Пашки, футболці Калини .так Ти ж і засмагав так само.. точнісінько в такому самому вбранні.. і щось підозріло швидко в день фестивалю спати пішов.. невже свіже зашківське повітря Тебе так сп'янило ?? .а мені у ЗАШКОВІ сподобалось відчуття СВОБОДИ, котре підсилювалося спостеріганням вражаючої кількості вільної та свідомої молоді.. а ше водна ВАТРА, величезний ЕКРАН біля сцени, дивовижний ФЕЭРВЕРК, ранкова КАВА та СНІДАНОК з De?CEHC De?ТАЛІ: невдовзі у спец-репортажі та фото-галереї лише на офіційному сайті De?CEHC
|
|
| |
GreY | Дата: Понеділок, 09.07.2007, 16:00 | Повідомлення # 7 |
| Quote (AG) підозріло швидко в день фестивалю спати пішов То така стратегія відпочинку і обмедження. так званне спілкування із самою природою. Quote (AG) невже свіже зашківське повітря Тебе так сп'янило ні. Розмова з Калиною вибила мене з колії
|
|
| |
Nazgul | Дата: Субота, 14.07.2007, 20:40 | Повідомлення # 8 |
 Випадковий СЕНС
| Quote (AG) .ну то поїдь ще на ПІДКАМІНЬ-2007.. це ж здається, навіть, у Твому районі.. De?CEHC там таки гратимуть цього року Буду обов"язково в Підкамені. Виконуватиму роль волонтера =)
|
|
| |
Ma4o | Дата: Середа, 18.07.2007, 00:17 | Повідомлення # 9 |
 Випадковий СЕНС
| Quote (AG) .та Ти взагалі перші дві композиції дивився на сцені, як новий учасник команди.. відмінно зіграв на гітарі і показав небуденне шоу.. світився не лише на теле-каналах, а й на величезному моніторі ліворуч від сцени.. натомість, тепер Тобі не звикати до великої сцени - можеш сміливо іти в великий шоу-бізнес.. лише окуляри не забуть і творче псевдо, MASTER FUCKER Все артем йду на велику сцену, але з яким номером? Шо я буду показувати? Але з другого боку якшо ти будеш моїм менеджером то мені всерівно.
Життя як пєса у театрі:важливо не те,скільки вона триває,а те - наскільки гарно зіграна.
|
|
| |
Zemleni4ka | Дата: Середа, 18.07.2007, 18:29 | Повідомлення # 10 |
| Quote (Ma4o) Все артем йду на велику сцену, але з яким номером? Шо я буду показувати? Але з другого боку якшо ти будеш моїм менеджером то мені всерівно. Тобі немає що показати? Ти ж вже досвідчений майстр великої сцени: СТРИПТИЗ НА НОВИЙ РІК, напевно круте шоу, шкода що не бачила. Ма4о не переживай у тебе ще все попереду, ось поїдеш до Львова навчишся гроші заробляти 
|
|
| |
Ma4o | Дата: Середа, 25.07.2007, 00:45 | Повідомлення # 11 |
 Випадковий СЕНС
| Quote (Zemleni4ka) Тобі немає що показати? Ти ж вже досвідчений майстр великої сцени: СТРИПТИЗ НА НОВИЙ РІК, напевно круте шоу, шкода що не бачила. Ма4о не переживай у тебе ще все попереду, ось поїдеш до Львова навчишся гроші заробляти Та я й несумую. Я свої таланти знаю! Повір мені також шкода шо там камера непрацювала ( На новий рік). А у Львові в мене буде інший вид діяльності. Стриптиз це непристижно.
|
|
| |
GreY | Дата: Середа, 25.07.2007, 18:37 | Повідомлення # 12 |
| Quote (Ma4o) Стриптиз це непристижно. Залежно для кого
|
|
| |
Zemleni4ka | Дата: Середа, 25.07.2007, 19:02 | Повідомлення # 13 |
| Quote (Ma4o) Я свої таланти знаю! Цікаво які в тебе ще є таланти. окрім цього. а? не поділишся????
|
|
| |
Dayman | Дата: Середа, 10.10.2007, 03:00 | Повідомлення # 14 |
 Динамічний СЕНС
| Зашків... Було весело. Особливо порадувала гопота, яка приперлась туди невідомо з якою метою. Може мене позайо..ати? Загалом гарно. Трохи комічно було чути кожні 5 хв зі сцени: "Бий москалів!",- зате виступ був гарний. А Чубай - мудак.
Sincerelly yours, Dayman. don't click this link...
|
|
| |
Nazgul | Дата: Середа, 30.04.2008, 11:33 | Повідомлення # 15 |
 Випадковий СЕНС
| А цього року Dе?Сенс'и не плануюсь на Зашків-2008?
|
|
| |